Make your own free website on Tripod.com

Faqja Ime personale..

AUTORI
Home | VARGJE | LUFTETARET | FOTOT EMIA | POEZI | AUTORI | VETURA | MJEKSI | MEDITIME | PAMJE ROMANTIKE | TE FAMSHMET | QESHARAKE | FEJA ISLAME | TARKAN | EKSPERTAT & HACKERS | NOKIA | MUSIC

AUTORI 
 
 
  QUHEM HAJRUSH LAQI
jom ilindur ne vitin: 07.10.1989
Ifalenderoj gjithe ata qe dhan kontributin e tyre
ndaj gjithe kesaj qe ja dulem me vullnetin dhe perpjekjen
etyre te ndershme qe mete vertet kan punuar neket drejtim
,une jom munduar qe si fillim iksaj nisme te vendosi disa
rubrika me te cilat besoj se doti z'bus zemrat evizituesve te
ksaj faqe te perkryer..........!!!!
 

Enter content here

Enter content here

Enter supporting content here

bbm.jpg